Virax

Nincs kép beállítva

 Az európai referencia-, fűtő-, légkondicionáló conditionning és tetőfedő szerszámok, Virax tervez, gyárt és értékesít magas performancetools több mint 75 országban világszerte. Virax létrehozta a központi irodája és termelési központ 25 000m2 telephely Epernay, a a szív a Champagne régióban. jelentős emberi és az ipari beruházások történtek az elmúlt években annak érdekében, hogy erősítse és fejlessze a minőségi és az innováció jellemezte Virax a kezdetektől fogva. Virax elkötelezett annak biztosítása mellett a teljes, tartós és hosszú tartó elégedettségét a felhasználók függetlenül a felhasználási feltételek, illetve a végrehajtott művelet. Virax felkéri évtizedes tapasztalat, hogy mindig többet nyújt a felhasználók számára, és szakmai értékesítő partnerek. tökéletesen alkalmazkodik az a piaci igények, a szervezet Virax is alapuló tervezési és gyártási technológiák, amelyek kedveznek a minőség minden szinten. A cég végre egy ISO 9000 tanúsított minőségirányítási rendszer, amely magában foglalja az összes tevékenysége.Közel az igényeit és elvárásait, hogy a szakmai ügyfelek a teljesítmény, a megbízhatóság, ergonómia, design és az ár, Virax különös gondot fordít a tervezés termékei . Ezt szem előtt tartva, minden évben Virax be kívánja építeni az új, hatékonyabb technológiák és új anyagok előállítása során a termék. Virax, kizárólagos partnere a szakmai forgalmazók, elkötelezett amellett, hogy az értékesítő partnerek eladni Virax megoldások: részvétel számos vásárok, magas színvonalú műszaki dokumentáció és a katalógusok, pult és pont-ofsale jelenik meg. Virax termék-forgalmazók és a felhasználók megtalálják a rengeteg információt a Virax webhelyeken kapcsolatos aktuális akcióinkat, jön események és a Virax általában.

 

1920: Virax alakult február 8-án 1920 az egyesület Alfred Lang és André Métivier, aki megalkotta a híres "Virax befűző", az útja, hogy "megfordul a tengely"
1953: Virax van jelen, több mint 42 országban
, 1962: Epernay (Marne részleg) választották a helyén az új üzem
1981: Virax részévé válik a FACOM csoport
1985: Virax létre az új Hegesztés / forrasztás / Tetőfedő tartomány
1997: Virax megkapja az ISO 9002 minősítést
2002: Több mint 20 új terméket dobott piacra, és különösen A krimpelőfogón tartomány
2004: Digitális színes csővizsgáló be
2012: Virax továbbra is megközelíteni, hogy támogassák a fiatalokat a Víz / tetőfedő képzés, aláírásával partnerség WorldSkills és részt vesz a 43. WordlSkills Clermont-Ferrand.
2013: 1 év csak elindítása után, az új végfelhasználók hűség Club Elite Virax már 2 000 tagja, aki élvezi exkluzív előnyöket a honlapon elitevirax.com: ajándék kártyák, hosszabb garancia, munka "hír", vetélkedők, exkluzív kedvezményeket ...
2014 : Virax az újítások, és elindította az első okostelefon alkalmazás! A dob a Mini Visioval kamera felavatta az első Virax okostelefon és a tabletta (iOS) alkalmazás: ez lehetővé teszi, hogy visszaszerezze a Smartphone kép a képernyőn, a kamera és küld SMS-ben vagy e-mailben az észrevételeket.