Ebrille

Nincs kép beállítva

A története Ebrille írták az emberek, akik végzik a családi vállalkozás, hogy elérje a megfelelő nemzetközi célokat, tank a szenvedély, kitartás és távollátás.

Az első években a 20. század, Ebrille Giovanni, a település a cég termo-hidraulikus telepítés, egyengette az utat a mai Ebrille csoportjának Nizza Monferrato.

Fia, Attilio Ebrille tett a cég a szakember ezen a területen, és vitte tovább, összerakva a telepítést üzleti öntödei termelni csövek, laminált és ólom szifonok.Helyes, ebben az évben 1978, ami egy ilyen fejlett módon, kezdődik az átalakítás a vezető dolgozik, hogy az átalakulás és borító rézcsövek. Ez az átalakítás a modern, hogy a beérkező be a cég a jelenlegi elnök, Mr. Giovanni Oscar Ebrille és felesége, Maria Teresa, aki ezekben az években kezdődött a termelés ipari méretekben, néhány exkluzív szabadalom hőszigetelő anyagok rézcsöveket.

A kilencvenes évek végén egy fontos pénzügyi átszervezés történt, az az alapja a mai tőketársaság Ebrille srl folyamatos növekedése és az elhelyezése a márka a hazai, mint a nemzetközi piacokon, lehetővé tette, hogy a cég, hogy megfelelő üzleti sikereit.

Abban az évben, 1996-ban a társaság Ebrille srl volt az első a maga területén, hogy SQS ISO 9002 minősítést, biztosítva az irányítási és termelési rendszer, amely képes megfelelni a legösszetettebb piac követelményeinek.

Az üzleti etika a szabály Ebrille család és a személyzet, hogy végig az idő erkölcsi fegyelem belső és külső kapcsolatát a cég. Az Ebrille, üzlet telepedett tisztaság és az átláthatóság értékeket. Ezek az értékek is továbbítanak, a gyártás területén.Ebrille az a technológia, és továbbra is a kísérlet, már kidolgozta a racionális energiafelhasználás források, a feldolgozóipar és a tisztelet a környezet és a kiváló minőségű szigetelőanyagok által újrahasznosítható polietilén. A tanúsítvány a növények a minőségirányítási rendszert az ISO 9001:2000 és 14001:2004, valamint a homologizáció több európai országban vannak biztosítva, hogy a piac a globális megbízhatósági garancia. A Ebrille Group futott így a lelkesedés és az áldozatot, kész arra, hogy tét magát újra, nézi az új kihívásokat.

A kilencvenes évek végén, amikor Ettore Ebrille, a negyedik generációs család, a település a "Kiterjesztett osztály" a Csoport megkezdődött. A Complast srl jött létre, mint egy speciális gyártási csövek, lemezek és csomagolás profilok által extrudált polietilén bővült.A felbontás, az irányítási képesség foglalkozik a legkülönbözőbb helyzetekben, és a dynamicity látható, hozta a cég akár eléréséhez jelentős célok, akiknek köszönhetően a Kiterjesztett osztály 2003-ban úgy döntött, hogy a beruházásokat a fejlesztési saját termelés folyamat, a település a Monfertek srl. Alapvető lépés, amelyet megerősíti a Groups hajlandó egyre inkább jelen van a szigetelés mezőbe, és általában azoknak a kibővített anyagok.

Abban az évben, 2009-ben, köszönhetően a gondos és ügyfél-orientált politikát, azzal a céllal, hogy harcot a piaci spekuláció, a vállalatok Complast srl és Monfertek srl, beépültek a vezetője a csoport, Ebrille srl.